Wij verstrekken rechtsbijstand en juridisch advies tegen lage tarieven!

Ons kantoor is met name interessant voor personen die zelf alle kosten van juridische dienstverlening dienen te betalen, omdat zij niet verzekerd zijn voor de kosten van rechtsbijstand of niet voor een toevoeging (door de overheid gefinancierde rechtshulp) in aanmerking komen. No Cure No Pay mogelijk! 

Het is onze missie om het recht voor iedereen toegankelijk te maken. Daarom bieden wij rechtshulp en juridisch advies van hoge kwaliteit tegen betaalbare en scherpe tarieven. Het is onze ambitie om op een duidelijke, concrete en begrijpelijke wijze te adviseren. Onze juristen en fiscalisten zijn – omdat zij over jarenlange ervaring en specialistische kennis beschikken – in staat om OUT OF THE BOX” te denken en daardoor een zaak vanuit alle mogelijke invalshoeken te bekijken zodat een beter inzicht ontstaat.

Ons motto is: vertrouwen krijgen, impliceert betrokken, integer en oprecht handelen. Daarbij is transparante, regelmatige en heldere communicatie van essentieel belang.

Onze stijl van handelen is: resultaatgericht, pragmatisch, proactief en no-nonsens. 

Juridisch Raadsman, wie zijn wij?

Kunnen wij U helpen?

Onze juristen hebben jarenlange ervaring in het adviseren en begeleiden van zowel MKB-ondernemers als particulieren. Wij adviseren, begeleiden en ondersteunen klanten in juridische kwesties en geschillen. Indien nodig voeren wij ook gerechtelijke procedures. Kantoor Juridisch Raadsman adviseert en procedeert onder andere over contractenrecht (uitleg, non-conformiteit en wanprestatie), aansprakelijkheidskwesties (onzorgvuldig gedrag, nalatig of gebrekkig handelen), ondernemingsrecht, arbeidsrecht, huurrecht en belastingrecht.

No Cure No Pay

De tarieven van het adviesbureau Juridisch Raadsman zijn een stuk lager dan de tarieven van een advocaat, omdat de overheadkosten van het adviesbureau Juridisch Raadsman beduidend lager zijn dan die van een advocatenkantoor. De adviseurs van adviesbureau Juridisch Raadsman zetten hun specialistische kennis en jarenlange ervaring graag in om het voor u maximale resultaat te bereiken. Zaken die vanwege hun aard daarvoor in aanmerking komen kunnen gedeeltelijk op NO  CURE  NO  PAY basis worden aangenomen.

Reputatie

Onze juristen genieten een uitstekende reputatie vanwege hun doortastende, adequate en integere wijze van handelen. Kenmerkend voor de stijl van onze juristen is: oplossingsgericht, no-nonsense, voortvarend en efficiënt optreden.

Onze juristen zijn bevlogen en betrokken bij de klant, zij streven ernaar om toegevoegde waarde te leveren door het bieden van praktische en soms verrassende oplossingen. Door hun expertise en ervaring weten zij dat een klant het beste gebaat is bij: concreet en helder advies en een haalbare oplossing voor zijn/haar probleem. De juristen van kantoor Juridisch Raadsman hebben voorts een goed oog voor tegenstrijdige belangen en streven ernaar geschillen bij voorkeur in der minne (d.w.z. door middel van een voor beide partijen aanvaardbaar compromis/schikking) op te lossen. Kortom: het belang van de klant staat op nummer één.

Wij vinden een goede communicatie met onze klanten van essentieel belang. Wij trachten dit te bereiken door:

i.   persoonlijk en toegankelijk contact;

ii.  korte lijnen en lage drempel;

iii.  proactieve houding.

Meer weten? Bel of stuur een e-mail!